Skrevet af Lene Hørup

Tre ekvipager fra DcH Nibe var tilmeldt landsdækkende konkurrence i rally-lydighed hos DcH Brønderslev lørdag den 26. maj 2018. Desværre måtte en ekvipage trække sig ud af konkurrencen pga. et sygt barn.

Lene og Kurt nyder varmen i Brønderslev

De to resterende ekvipager, Kurt Sørensen med Kenzo og Lene Hørup med Nala, stillede begge op i både øvet klasse (som er deres ordinære klasse), samt i åben klasse, hvor alle fire ordinære klasser (begynder, øvet, ekspert og champion) konkurrerer imod hinanden.

DcH Nibe løb af med en podieplads i øvet klasse, idet Kurt og Kenzo scorede 98 point (ud af 100 mulige), og således kom på 2.-pladsen. Lene og Nala havde lidt startvanskeligheder og måtte tage til takke med 86 point og en 6.-plads i denne klasse.

Kurt og Kenzo på podiet – de scorede 98 point og kom på 2.-pladsen

Åben klasse blev afviklet under dagens højeste temperaturer (28 grader i skyggen), hvilket både hunde og hundeførere led voldsomt under.

Varmen til trods fik Lene og Nala et noget bedre gennemløb i denne klasse. Med et resultat på 85 point, sikrede de sig også her en 6.-plads. Den fine placering blev dog trumfet af Kurt og Kenzo, som ved deres gennemløb scorede 86 point og således kunne indtage 5.-pladsen.