Skrevet af Kaj Pharsen

Vi har i dag afholdt vores lokale konkurrencer i agility og rally (se også nyhed om rally). I agility blev der konkurreret i klasserne begyndere og øvede.

Malene Mæng og Tia

I begge klasser blev der først løbet en agilitybane med feltforhindringer og derefter en springbane uden feltforhindringer. Alle deltagere havde to gennemløb på hver af banerne og kunne smide det dårligste resultat væk. Gennemløbstiderne blev tillagt 5 sekunder for hver fejl og gennemsnittet blev beregnet. Det var varmt, og der skulle graves dybt efter både kræfter og motivation.

Irma Lahrmann uden hund og Maria-Louise Bach og Mollie

Uden nævneværdig modstand vandt Malene Mæng og Tia suverænt begynderklassen med en tid på 108,20 sekunder.

Øvet klasse blev vundet af Maria-Louise Bach og Mollie med tiden 54,67 sekunder, 2.-pladsen gik til Irma Lahrmann og Raz med tiden 58,15 sekunder, 3.-pladsen gik til Lone Juul og Max med tiden 103,27 sekunder, og 4.-pladsen gik til Lone Juul og Emil med tiden 106,00 sekunder.

Tillykke med resultaterne og godt kæmpet i det varme vejr!

Som ved gårdsdagens lydighedskonkurrence var der også i dag sponsoreret gaver til hundeførerne. Hver hundefører fik en pose foder på 500 gram fra Kingsmoor, og de som ikke vandt pokaler fik en bøtte hundesnacks fra Olivers.

Desuden havde AniCura Dyrehospitalet City Syd sponsoreret et gavekort på sundhedstjek og vaccination samt en pose foder. Det blev ved lodtrækning mellem dagens hundeførere i agility og rally vundet af Jane Kappel (gavekort) og Ditte Floor Stevn (foder).

En stor tak til alle sponsorerne!