Skrevet af Hanne Sten Hansen

DcH Nibe gik til ”makronerne” i weekenden og tog seks pokaler!

Drive-in-lydighed i Støvring

I Støvring DcH blev der afholdt drive-in-lydighedskonkurrence for både C- og B-klasserne.

Glade og tilfredse med dagen: Rikke med Anton og Pia med Emma

Her indtog Pia Reintoft og Emma 1.-pladsen i B-klassen med 190,85 point. Her er der blevet arbejdet med dæk-øvelsen, og fremadsendelsen kom i hus til 9,8 point. Superflot! Pia fortæller i øvrigt, at drive-in-konkurrencen kørte som smurt. Ingen synderlig ventetid.

I C-klassen indtog Rikke Moosdorf og Anton 1.-pladsen med 143,20 point. Der er blevet øvet ekstremt meget lineføring, og i går lod det endelig til, at den sad i skabet. Pointene for lineføringen talte sit eget sprog, nemlig 8,8. Flot!

Derudover var Rikke så hardcore, at hun havde overskud til at lægge spor til B-klassen. Hun fik lov at starte konkurrence kl. 8, kørte herefter ud og lavede spor, gik fem spor og tilbage til egen præmieoverrækkelse, tilbage for at rydde op og så tilbage for at se præmieoverrækkelsen for Pia. Det er da overskudsagtigt 🙂

Rallystævne og Eliteturnering i Dronninglund

I DcH Dronninglund var der både rallystævne og konkurrence i Eliteturneringen.

Resultater fra rally

Begyndermesteren Tina Bjørslev

I begynderklassen indtog Tina Bjørslev og Vilas 2.-pladsen med 97 point, nu begyndermester og oprykning til øvet klasse. Ditte Floor Stevn og Noa blev nr. 9 med 85 point.

I øvet klasse blev Anne-Mette Mørk og Nynne nr. 6 med 76 point, og Anne-Mette Mørk stillede ligeledes op med sin hund Berta, som blev nr. 7 med 70 point.

I ekspertklassen indtog Kurt Sørensen og Kenzo en 3.-plads med 77 point.

I åben klasse stillede Tina Bjørslev med Vilas og blev nr. 11 med 58 point. Kurt Sørensen og Kenzo blev nr. 13 med 42 point. Ditte Floor Stevn og Noa blev nr. 14 med 37 point. Anne-Mette Mørk og Nynne blev nr. 15 med 36 point, og med hunden Berta blev det til en 17.-plads med 24 point.

Resultater fra Eliteturneringen

Eliteturneringen er konkurrencen for de 15 bedste elitehunde i Danmark.

Også glade og tilfredse med dagen: Kurt Nielsen og Andy, 1.-plads, og til højre Hanne Sten Hansen og Troja, 2.-plads

Kurt Nielsen og Andy indtog 1.-pladsen med 383,10 point, og Hanne Sten Hansen og Troja indtog 2.-pladsen med 375,90 point.

Som Kurt siger, gjorde Andy det igen igen, og jeg er bare ovenud lykkelig for, at det lader til, at Troja endelig er tilbage i gamet. Det er faktisk første gang i år, vi er kommet ud af starthullet overhovedet. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har overvejet, om det var tiden til at sadle om til anden form for konkurrence. Nu håber jeg så, at Troja har fundet glæden igen.