Familiehundeholdet i DcH Nibe

Formålet med familiehundeholdet er at give et tilbud til de hundeførere, som ikke har lyst til at gå til konkurrencer, men bare har lyst til at lave noget sammen med deres hund, og måske få helt styr på hunden uden snor.  Hund og hundefører træner sammen med eller uden snor i hele forløbet.

Målgruppen
For familiehundeholdet er alle i husstanden, dog henstiller vi, som instruktører til, at man ikke sender børn alene til træning.

For os instruktører, er det vigtigt, at hundeføreren synes hun/han har haft det hyggeligt sammen med hunden og måske også lært noget undervejs i træningen. Derfor er vi også afhængig af, at du som hundefører, dels kommer med ideer om, hvad du kunne tænke dig at træne med din hund, dels giver feed-back på træningen.

Vi bestræber os på at lære hunden lidt lydighed, hvis det er relevant og ellers lave sjove og ikke mindst udfordrende ting med hunden. De fleste ting vil også kunne trænes hjemme i stuen eller haven eller andre steder.

Endelig er det vores håb, at vi mennesker får det hyggeligt sammen på træningsbanen og, at vi kan mødes til en hyggelig snak/hundesnak i klubhuset.

Kaj

Kaj

Instruktør

Irma

Irma

Instruktør

Pernille

Pernille

Instruktør

Poul-Erik Pedersen

Poul-Erik Pedersen

Instruktør